uvijek na mreži

Goran Karan i splitska “Merlinka” u novoj pjesmi

Goran Karan je ovih dana snimio spot za novu pjesmu "Glas sa juga"

U spotu za pjesmu ”Glas sa juga” kojeg će predstaviti ovih dana, Goran Karan ugostio je Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. stoljeća.
Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.

Snimanje video spota za pjesmu ”Glas sa juga” je bila čista zabava. Budući da je redatelj spota Željko Petreš, s kojim surađujem od 1998. godine i pjesme ”Kazna mi je što te ljubim” pa sve do ”Štorije” iz mjuzikla Naša bila štorija, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska.

Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao:
Zahvaljujem se cijelom društvu – Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom– zaključio je.

Komentiraj