uvijek na mreži

Hajduk bez Futacsa do veljače

Nije moglo gore, ozljeda koljena Marka Futacsa na utakmici s Dinamom teške je prirode i čeka ga duga pauza, propustit će cijeli prvi dio sezone, a bude li oporavak išao kako treba možda se vrati na teren negdje početkom drugog dijela sezone.
Evo što je objavio službeni Hajduk:
– Temeljem kliničke i dijagnostičke obrade koja je danas u Splitu promptno učinjena, utvrđeno je da se kod našeg napadača Marka Futacsa radi o ozljedi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju.
Najbolji strijelac HT Prve lige 2016/2017 Futacs se, podsjetimo, ozlijedio u sinoćnjoj utakmici protiv Dinama na maksimirskom stadionu te je sredinom drugog dijela morao napustiti igru. Radi se o teškoj ozljedi, a pregled je, nažalost, potvrdio najgora predviđanja…
– Sve nas je u Klubu rastužio taj događaj, znamo tko je Marko i koliko je puno u prošloj sezoni i na početku ove dao za Hajduk. Sigurno je da će Hajduk to znati cijeniti. Razmišljamo stoga i o tome da mu se ponudi novi ugovor već sada, jer niti u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je Marko i kao nogometaš i kao čovjek dio nas – kazao je sportski direktor Mario Branco.
foto: hajduk.hr
Komentiraj