uvijek na mreži

Hajduk će prvi prijateljski susret tijekom zimskih priprema odigrati protiv NK Varteks

Pobjedom protiv Inter-Zaprešića nogometaši Hajduka uspješno su završili natjecateljsku 2017. godinu. Bijeli trenutno imaju zimsku pauzu, a prvi trening priprema za nastavak sezone igrači Željka Kopića odradit će 8. siječnja 2018. godine.

Na kraju prvog tjedna priprema hajdukovci će odigrati i prvi prijateljski susret u kojem će na Poljudu dočekati momčad Varteksa. Dvoboj se igra 14. siječnja 2018. godine, a početak je zakazan za 15 sati.

Bijeli će nakon toga otputovati u Tursku gdje će odraditi središnji dio priprema, a tijekom boravka će odigrati i nekoliko prijateljskih susreta. O protivnicima i terminima ćemo naknadno informirati.

Prijateljstvo i suradnja Hajduka i Varteksa traje već duže vrijeme. Podsjetimo, prije nepunih šest mjeseci u prostorijama stadiona Varteksa u Varaždinu ugovoreno je međusobno poslovno-sportsko partnerstvo.

Prijateljsku utakmicu protiv Varteksa Bijeli su igrali u svibnju 2015. godine u Jalkovcu. Tim dvobojem Hajduk se odužio Varaždincima na podršci koju su iskazali nakon neodigranog derbija kada su na teren izašli u majicama ”Svi smo mi Hajduk”.

Komentiraj