HIGIJENSKA TOČKA: Dental Care Croatia prva je zdravstvena ustanova u Hrvatskoj s ovakvim uređajem!

Higijenska točka – Digitalni uređaj za dezinfekciju ruku sa zaslonom za prikazivanje vizualnih komunikacija zahvaljujući ekskluzivnom uvozniku slovenskoj tvrtki KODA events, stigao je u prvu zdravstvenu ustanovu u Hrvatskoj. Dental Care Croatia, dentalni centar dr. med. dent. Marine A. Ježina koji se nalazi u samom središtu Splita, od ovog tjedna ima svoju Higijensku točku.

  • Dezinfekcija ruku je u mnogim zemljama bila redovita pojava i prije pojave Covida 19, a vizualne komunikacije su odavno već prisutne kod nas. Tražili smo uređaj koji će to objediniti i kad smo pronašli ovaj sa LG LCD zaslonom, odlučili smo ih kupiti i ponuditi slovenskom tržištu. Naravno, ubrzo smo preko naših glazbenih suradnika u Splitu otkrili interes u Hrvatskoj pa se sada naše Higijenske točke nalaze i na nekoliko mjesta u Splitu – kazali su nam vlasnici KODA eventsa.

Vlasnici poznate slovenske tvrtke koja je do sada bila poznata po organizaciji glazbenih spektakla u Sloveniji pri čemu su koncerti 2cellosa, Petra Graše, Bebeka, Balaševića itd. okupljali desetke tisuća ljudi, zatečeni pandemijom Covida 19, odlučili su ući u borbu protiv virusa, te su nakon dugog ispitivanja svjetskog tržišta, pronašli uređaje koji nikada do sada nisu viđeni na ovim prostorima.

Iako je na tržištu zastupljeno mnogo beskontaktnih uređaja za dezinfekciju ruku, Higijenska točka je nešto drugo: dispenzer dezificijensa ima 5000 ml, te sa samo jednim punjenjem proizvede gotovo

 16 000 ispusta, led ekran ima 21,5 incha, foto i video sadržaj se može mijenjati sa udaljene lokacije, a ukupno se može postaviti 8 GB sadržaja. Za razliku od svih dezinfikatora koje se mogu pronaći na našem tržištu, ovaj je svojim elegantnim izgledom – najposebniji.

Poznata splitska stomatologinja koja je specijalizirala implantologiju na američkom fakultetu UCLA dr. Marina Ježina je rekla: Higijenska točka nas je jednostavno oduševila!

Više informacija o Higijenskoj točki možete dobiti na mail higijenskatocka@gmail.com ili na mob. 091 9772468.

Facebook Comments