uvijek na mreži

HIT CABARET „PREKO VEZE“ STIŽE U SPLIT

Još jednom Ivan Leo Lemo režirao je hit predstavu koja je u tek mjesec dana od premijere rasprodala dvorane kao rijetko koja  do sad. Riječ je o cabaretu „Preko veze“ , zanimljivoj koprodukciji kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva.

Cabaret „Preko veze“ gostuje u Splitu u dvorani Lora 3. travnja s početkom u 20 sati a uoči gostovanja u Splitu ravnateljica kazališta Kerempuh Ecija Ojdanić izjavila je :

„Naravno da je „Preko veze“ u Split stiglo isključivo preko veze.  Gostovanje u Splitu smo planirali za jesen, međutim svih nas je zatekao broj upita koji svakodnevno pristižu na adresu kazališta Moruzgva pa smo izokrenuli naopako sve rasporede kako bi dogovorili ovo gostovanje i što prije nastupili pred splitskom publikom – kako drukčije nego preko veze! – našalila se Ecija Ojdanić.

A šale i smijeha neće nedostajati svima koji odluče pogledati ovaj cabaret jer izvrsna glumačka postava koju čine Mila Elegović, Ana Begić, Ana Maras Harmander i Linda Begonja, kao i Ivan leo Lemo kao potpisnik teksta i režije garant su za izvrstan večernji izlazak.

Cabaret „Preko veze“  u formi stand up-a priča publici sudbine različitih žena, od onih na visokom političkom položaju pa sve do čistačica kojima je zajednička poveznica što svaki napredak u svojim životima dobivaju preko veze.  Iako su veze i vezice omiljeno i svakodnevno sredstvo napredovanja na ovim prostorima, one naše likove dovode do urnebesnih živčanih slomova koji će publiku i nasmijati i razgaliti. Bilo da kod publike izazovu osudu ili suosjećanje zbog svog životnog izbora, ono što je sigurno „Preko veze“ publiku će neizmjerno zabaviti.

Ulaznice za cabaret „Preko veze“u prodaji su na blagajni dvorane Lora svaki dan od 15 do 19 sati te online u sustavu Croatia ticket.

Info i rezervacije na broj telefona 091 972 0540 i na FB stranici Amadeus events.

Komentiraj