uvijek na mreži

Hit mjuzikl za djecu s Bojanom Jambrošićem “MI O VUKU” u Splitu!

Hit mjuzikl za djecu koji je dva mjeseca uoči premijere u Zagrebu rasprodao dvoranu Lisinski stiže u Split

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice!

Mame, tate, djedovi i bake zapišite u svoje kalendare 26. siječnja jer imate priliku odvesti svoje mališane na nesvakidašnju dječju predstavu!

Mjuzikl “Mi o vuku” poseban je po koječemu.

Ponajprije što djeci donosi formu mjuzikla koju nemaju prilike često upoznati. Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio sva srca gledatelja diljem Lijepe naše nezaboravnim izvedbama i preobrazbama u televizijskom show-u “Tvoje lice zvuči poznato”. Režiser Robert Bošković, iako mlad, potpisuje mnoge velike režiserske zalogaje uključujući i nedavno premijerno odigranog “Trubadura” u splitskom HNK.

Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

 

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja,a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.

Mjuzikl “Mi o vuku” donosi nam poznata zagrebačka producentska kuća B GLAD PRODUKCIJA koja je još 2010. prodrmala hrvatsku kazališnu scenu postavljanjem mjuzikla “Footloose” te od tada nižu uspješnice.

 

Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovnih škola.

Djeca do 3 godine ne plaćaju ulaznicu ukoliko sjede na roditelju.

 

 

Mjuzikl “Mi o vuku” u Splitu gostuje 26. siječnja u dvorani “Lora” s predstavama u 12:00 h te u 17:00 h.

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40 kuna.

Svoje ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 21. siječnja na blagajni dvorane “Lora” od 15 do 19 sati ili online u sustavuwww.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

S obzirom da se očekuje veliki interes vaše ulaznice već danas možete rezervirati na broj 091/ 528 – 4304 & fb Amadeus events

Komentiraj