uvijek na mreži

Identity Igor Djuga ponovo na Monturi

Kolekcija s kojom se predstavlja na ovogodišnjoj Mercedes Benz Monturi Split 2017 / spring summer nosi naziv "Romance is born again"

 Kolekcija s kojom se uspješni dizajner predstavlja na ovogodišnjoj Mercedes Benz Monturi Split 2017 / spring summer nosi naziv “Romance is born again”.

  • Kolekcija je namijenjena svim ženama koje su vječno romantične u duši, a takve su – siguran sam – gotovo sve – kazao je Djuga i dodao:

 – Po prvi put u kolekciji koristim materijale kao sto su plisirani chifon u kombinaciji s čipkom koja stvara neku totalno drugačiju kreaciju onoga što inače radim, neizostavnih točkica koje već nekoliko sezona dominiraju u svijetu mode, te različite vrsta tila.

Editorijalom koji je sniman na carskom Peristilu, najavio je svoj nastup na predstojećoj Monturi.

  • Želio sam imati baš takvu povijesnu kulisu iza sebe, a moji modeli su se odlično  stopili i istaknuli u tom nikad dovoljno istraženom i otkrivenom prostoru. Posebno želim istaknuti tim ljudi koji su mi pomogli da moja nova modna priča izgleda ovako romantično, a to su: hair stylist Ivica Šuljak, make up artist Anka Akrap, modeli Gordana Dude i Antea Valenta.
  • Hvala Damiru Deškoviću koji potpisuje produkciju fotografije i videa cijelu produkciju editorijala. Također bih spomenuo mladu dizajnericu  koja će svojim torbicama na Monturi upotpuniti dio mog stylinga, a ona se zove Marijana Robina Ma Ri bags – ispričao je Igor Djuga za Dalmacijaonline.
Komentiraj