uvijek na mreži

Jadran bolji od Juga

Jadran je u utakmici 13. kola LEN Lige prvaka u Dubrovniku pobijedio Juga CO 7:6. Veliki je to rezultat za jadranaše, nakon što su u Zagrebu pobijedili Mladost, u istom su natjecanju sada „skinuli“i gospare.

–        Čestitam mojim igračima, igrali smo obrambeno fantastičnu utakmicu, najbolju u sezoni, imali smo sedam – osam blokova, radi toga smo na komncu i pobijedili. Jako sam sretan i ponosan na svoju momčad. Nije lako pobijediti Juga u njihovome bazenu – rekao je trener Jadrana Ivan Asić.

Utakmica se igrala „gol za gol“, a zadnji, onaj za pobjedu Jadrana, zabio je Nikola Milardović 4,42 minute prije kraja u situaciji s igračem više. Kolo prije kraja u B skupini Jadran ima nevjerojatnih 15 bodova,  na petom su mjestu, daleko od Final Eighta, ali su ostavili fantastičan dojam i imaju niz dobrih rezultata.

–        Bila je ovo velika sezona za nas, veliko iskustvo. Zaslužili smo osvojiti još više bodova, ali imamo doma zadnju utakmicu protiv Szolnokija. Nadam se da ćemo još jednom pokazati da pripadamo ovom društvu. Borit ćemo se jako, zadnja je to utakmica sezone, želimo se zahvaliti našim navijačima koji nas podržavaju cijelu sezonu, bilo bi lijepo zaokružiti priču još jednom pobjedom – zaključio je Asić.

Jug je, pak, u očitoj krizi. Izgubii su finale Triglav regionalne ige od Mladosti, sada ih je pobijedio i Jadran s kojim u subotu igraju prvu utakmicu polufinala Prvenstva Hrvatske.

–        Psihološki smo sada slabi i  ranjivi.  Moramo se brzo vratiti na pravi kolosijek, čeka nas polufinale s Jadranom, ako ovako budemo igrali, nećemo se dobro provesti – rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

Komentiraj