uvijek na mreži

Jadran preko Solarisa do polufinala Prvenstva Hrvatske

Jadran je u polufinalu Prvenstva Hrvatske nakon što je i u drugom dvoboju pobijedio šibenskog Solarisa, nakon plus dva u Šibeniku sada je Jadran bio bolji za čak deset golova. Pitanje plasmana u poluzavršnicu ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje.

  • Mi smo kvalitetnija momčad od Solarisa i to smo ovog puta pokazali. Zadovoljan sam pristupom mojih igrača u ovoj utakmici i idemo se sada odmoriti i pripremiti za polufinale Regionalne lige u Zagrebu protiv Mladosti koje je na rasporedu već u petak – kazao nam je trener Jadrana Ivan Asić.

Jadran će u polufinalu hrvatskog prvenstva, pak, igrati protiv dubrovačkog Juga, U zadnjem neodigranom četvrtfinalu sutra s početkom u 19.30 sati igraju Mornar Brodospas i OVK POŠK, mornarevci su prvu utakmicu pobijedili rezultatom 9:7, a pobjednika čeka Mladost.

Jadran – Solaris 18:8

(5:2, 4:1, 6:2, 3:3)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 100.

Suci: Mateo Jović, Jakov Blašković.

Jadran: Anić, Čondić Kadmenović, Zović (1), Krapić (3), Z. Butić (3), Pejković, Power (2), Popović (1), Visković (1), Milardović (3), Šetka (2), Kovačić (2), Podrug, Delić.

Solaris: M. Šparada, Malenica, T. Šparada (1), Štrkalj, Begović, Erak, Vlahović, Pelicarić (3), Bušelić, Bulat (1), Lipar, Koprčina (2), Jukić, Kreković (1).

Peterci: Jadran 3 (3), Solaris

Igrač više: Jadran 8 od 13, Solaris 4 od 9.

Komentiraj