uvijek na mreži

JJK Uragan se proslavio u Vinkovcima

Natjecatelji JJK Uragan ostvarili su jako dobar rezultat ostvarili na Međunarodnom grappling natjecanju održanom u Vinkovcima pod nazivom "Valens Open"

Natjecatelji JJK Uragan ostvarili su jako dobar rezultat ostvarili na Međunarodnom grappling natjecanju održanom u Vinkovcima pod nazivom “Valens Open” gdje su u odličnoj kadetskoj konkurenciji osvojili jedno srebro i jednu broncu.
Na istom su turniru nastupili većinom klubovi iz Hrvatske, a natjecali su se u svim uzrasnim kategorijama u disciplinama grappling, MMA i sambo.
Iako oslabljeni posebno zbog ozljede prsta seniora i glavnog aduta za medalju Veljka Pajičića koji nije mogao nastupiti, dobri rezultati nisu izostali. Odličan je bio Ante Tolušić koji je najprije u četvrtini finala dobio meč predajom bez borbe, potom je jako dobrom izvedbom i pobjedom giljotinom u polufinalu kategorije – 84 kg bio bolji od natjecatelja iz Osijeka, te je u finalu izgubio od borca turnira Filipa Marića iz BJJ Vinkovci.
Debitant Matej Rimac na svom prvom grappling natjecanju osvojio je odlično treće mjesto odnosno brončanu medalju.
Organizatori iz MMA kliba Valens iz Vinkovaca (heroj Domovinskog rata Ilija Zirdum te Nikola Jurković) izrazili su zadovoljstvo organizacijom prvog ovakvog natjecanja u Vinkovcima te najavili dolazak svog jakog MMA teama na skorašnji Svjetski kup (WMAG) krajem srpnja u Split.

Komentiraj