uvijek na mreži

Klapa Cambi: U pjesmi ”Slučajno smo se sreli” ljubavni par je stvaran

– Nova pjesma i spot klape Cambi ”Slučajno smo se sreli” autorskog dvojca Mislava Biočine i Pjera Mirića koju je u aranžmansko ruho odjenuo Joško Tranfić već je u prvom danu imala četiri tisuće pregleda na YouTube kanalu, a reakcije naše publike su fantastične – ispričao nam je Ante Nikolić zadovoljno i dodao:
– Na pamtim da je ikad bila ovakva reakcija na prvo slušanje, pjesma lako ulazi u uho i ima stvarno zarazan refren – kazao je.
Vrlo uspješna klapa Cambi koja je u svojoj prošlosti nanizala impozantan broj hitova snimanje spota povjerila je Tinu Builandžiću i Toniju Banovu, a kadrovi su snimani na višpe lokacija:
– Spot smo snimali na zapadnoj obali noću i to nas je posebno motiviralo jer uvijek snimamo po danu. Bilo je lijpo vrijeme, prekrasan ambijent i oko nas je bilo mnoštvo ljudi koje je nas je naravno, vrlo zainteresirano promatralo – ispričao nam je Ante.
No, posebna zanimljivost svakako su glavni likovi video uradka. Glumica u spotu je Doris Delić je dipl. ekonomistica koja uskoro završava i Kineziološki fakultet i trenerica je u gimnastickom klubu Split.
– Najvažnije od svega je da je Doris stvarna djevojka Sandra Gerbeca, našeg pjevača pa su ljubavni kadrovi koje su snimili – čista romantika!

Komentiraj