uvijek na mreži

Klapa Sol i Marko Pecotić predstavljaju novi spot uz recital Špire Guberine

Klapa Sol i Marko Pecotić su snimili spot za pjesmu ‘Kad more priča‘ na prekrasnim lokacijama otoka Raba. Za snimanje, režiju i montažu je zaslužan Sanjin Badurina i njegov video studio Piloto.

 

Pjesmu ‘Kad more priča’ potpisuje Branko Barbir, a aranžman Robert Grubišić. U izvedbi pjesme im je pomogao Marko Pecotić Peco, jedan od poznatih Četiri tenora, a stihove recitira nenadmašni Špiro Guberina.

– Malo prije nego je Peco ponovno krenuo u svoju glazbene avanture s klapom Iskon i Četiri tenora, u našim druženjima kod zajedničkog prijatelja Jure Datkovića u Metajni na otoku Pagu, pala je ideja da zapjeva i s klapom Sol – objasnio je Branko Barbir, član klape i autor pjesme.
  
Ubrzo smo posložili pjesmu i snimili je u studiju Adria Records u Šmriki kod Crikvenice, a na našu radost veliki Špiro Guberina je pristao odrecitirati dio stihova što je pjesmi dalo dodatnu, snažnu, dramsku, bezvremensku notu.

U klapi Sol potvrđuju da na jesen kreću sa snimanjem novih pjesama, najavljuju još po neku glazbenu suradnju, i nastup na nekom od domaćih festivala.

 

Komentiraj