uvijek na mreži

Kopić: Nije ugodno izgubiti dobru atmosferu za koju smo kopali da je dobijemo

Sedam utakmica bez poraza trajao je niz Željka Kopića na klupi Hajduka, a onda ga je prekinuo Tomislav Ivković sa Slaven Belupom. Jedini gol postigao je Mateas Delić u 71. minuti. Usto, srušena je tradicija od dvadeset godina bez pobjede Slaven Belupa u Poljudu, ovo je bio prvi trijumf Koprivničanaca otkako je Hrvatske lige.
– Bili smo hrabri, borbeni, imali htijenje, svi smo bili prežaljeni unaprijed. Igračima sam govorio da tradicije postoje da se ruše, pokazali smo da to možemo – kazao je trener gostiju Tomislav Ivković.
Željko Kopić stoički je primio poraz, naravno da je bio tužan, ali pokušao je hladne glave analizirati utakmicu, pojasniti crveni karton Ohandze…
– Čestitam Slavenu na pobjedi, znali smo da nas čeka ekstra defenzivni protivnik, znali smo da su stabilni prema natrag. Nismo imali kvalitetnu energiju, imali smo dva-tri igrača ispod razine za ovakvu utakmicu. Nismo se uspjeli nametnuti u zadnjoj trećini terena, nije bilo dijagonalnih utrčavanja. Svakoj seriji dođe kraj, na nama je da analiziramo utakmicu. Ohandza nije bio na razini na kojoj je bio sve ove utakmice, nije bio u pravom stanju. Nismo podcijenili Slaven, to nije moj pristup u sportu. Nije ugodno izgubiti utakmicu, nije ugodno izgubiti dobru atmosferu za koju smo kopali da je dobijemo. Ova situacija sad poteže dosta upitnika, ali mi nastavljamo raditi dalje, imamo dovoljno kapaciteta za izaći još jači – rekao je Kopić.

Komentiraj