uvijek na mreži

Kopić: U Gradskom vrtu možemo puno toga dobiti…

Dan ranije nego što je to uobičajeno o četvrtfinalnom dvoboju Kupa Hrvatske pričao je Hajdukov trener Željko Kopić. Splićani u srijedu u 18 sati gostuju u Osijeku, igra se jedna utakmica.
– Analizirali smo subotnju utakmicu protiv Osijeka, vidjeli smo da nam nije nedostajalo volje, želje i motivacije, ali ideja igre nije bila stabilna u izvedbi. Dosta nas je poremetio primljeni gol, promijenio je psihološki odnos na terenu. Kad se sve zbroji i oduzme, nemam primjedbi na pristup, a kvaliteta igre bila je prisutna na periode – kazao je Kopić.
Izvijestio je trener “bijelih” o zdravstvenom biltenu.
– Nižić je odradio lagani trening, pod liječničkom je paskom, vjerujem da ćemo do srijede svi biti u optimalnom stanju – rekao je Kopić.
U Kupu nema povratka, jedna utakmica nosi sve.
– Možemo puno toga dobiti, puno toga dobrog napraviti. Zadovoljan sam reakcijom igrača, koji su bili pod imperativom i protiv Istre i protiv Osijeka. Njihove reakcije mi daju vjeru da ćemo izaći iz ove situacije onako kako želimo. Koncentrirani smo na izvedbu, na ono što je postavljeno pred igrače. Svjestan sam da im nije lako. Naš cilj je nametnuti se, nećemo doći u Osijek parkirati autobus i ponašati se u stilu kako bude, već želimo biti na najvišoj mogućoj razini. Ovo će biti skroz otvorena utakmica, može otići i na jednu i na drugu stranu. Bez obzira na Osijek i domaći teren mi ćemo sve napraviti da budemo pravi i da ostvarimo pravi rezultat – kaže Kopić.
Komentiraj