uvijek na mreži

Kuhar Roko Puče od vlasnika restorana u kojem radi dobio na poklon Peugeot 308!

  • Nisam mogao vjerovati da se ovo može dogoditi – ispričao nam je kuhar Roko Puče koji je na poklon od svog šefa dobio automobil!
  • Moj gazda Miro Kukanjac živi u Nozozemskoj, a ja sam u restoran Coccolo došao raditi prije nešto više od godinu dana. Promijenili smo sve u restoranu, postavili drugačiju poslovnu politiku, a vlasnik mi je dao odriješene ruke u vođenju posla. Rekao mi je da vodim Coccola kao da je to moje, neka se ponašam kao da je on samo sponzor. Posao nam je u godini dana narastao 75 posto – otkrio nam je Roko koji je u međuvremenu dobio značajnih ponuda za odlazak na neko drugo radno mjesto. Dobar šef, uvijek se naravno, traži.
  • Meni tako nešto ne pada napamet. Nema tih novaca! I bez ove geste koja mi je došla kao grom iz vedra neba. Pokvario mi se automobil i dva dana sam iz Splita na posao dolazio autobusom broj 37. Miro je poludio i rekao da ne može njegov glavni kuhar dolaziti busom i kupio mi Peugot 308. Nisam znao što bi, bilo mi je neugodno, ali on je inzistirao. Rekao mi je da živi za tuđi osmijeh. I eto, ovu sreću želim podijeliti s vašim čitateljima. Neka svi znaju da ima i odličnih poslodavaca. Poput mog Mira!
Komentiraj