uvijek na mreži

Maestro Carillo, matador Erceg uživo na Dalmacijaonline

Prve četvrtfinalne utakmice Torcida kupa na rasporedu su večeras, a Dalmacijaonline uživo prenosi tri utakmice.

20:40 – Rico Taxi vs. Zlatko Celent AŠ Kružni tok UŽIVO
Prva utakmica četvrtfinala ovogodišnjeg Torcida kupa. Ekipa Zlatko Celent igra na gol više, do sada su ih postigli čak 19. Rico Taxi kroz turnir vozi jako dobro, dovezli su se čak do zadnjih osam. U polufinalu ima mjesta samo za jednoga, a tko će to biti, odgovor ćemo dobiti večeras.

21:40 – Biberon Amarena vs. Vole Gradele UŽIVO
I večeras će se vatra naložiti, a Gradele zagrijati. Biberona nakon teško izborene pobjede u finalu grupe, očekuje ekipa Vole gradele koja uz pomoć i glasnu podršku svojih navijača traži završnicu turnira.

22:40 – Hajduk.hr vs. DeNi Tohatsu motori (veterani) UŽIVO
Nakon veličanstvene partije protiv Brondbya i prolaska u playoff, novi ispit očekuje Carilla i njegov tim. Sinoć smo vidjeli koliko znanja ima Carillo kao trener, kako na njegove zahtjeve odgovaraju igrači. Večeras su uloge malo izmjenjene, ali cilj je isti, pobjeda. Hoće li Erceg nakon sinoćnjeg standing ovationa prepune poljudske ljepotice zaraditi pljesak u ulozi trenera? Može li zapovjednik obrane Nižić dati par instrukcija Carillu? Što će trener Said reći Bjelanoviću? Pozivamo gledatelje u Vukovarsku, da se skupimo u što većem broju, i pozdravimo naše pobjednike.

Prijenos utakmica od 20:40 gledajte na našoj fecebook stranici i na portalu.

Komentiraj