uvijek na mreži

Marinko Ćutuk iz legendarne Audicije stiže u Split


Predstava “Ero sa ovoga svijeta” gostuje u Splitu, u Lori  23.ožujka

Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne “Audicije” o monologu il recitaciji tužne priče o “Keruši i njenih sedam malih kučića” il one svima znane “Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…”. 

Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih “Audicija”, koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja a samo u dvorani KD Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.

Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza. 

O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na You-tube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.

Premijerno, 23. ožujka,  Željko Ninčić u Split stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom “Ero sa ovoga svijeta”.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući saznat ćemo od Marinka dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

“Ero sa ovoga svijeta” urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će, vjerujemo, do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.

“Glumiti u Splitu je oduvijek bio veliki zalogaj, ali pokazalo se kroz sve ove godine i veliko zadovoljstvo. Jako me veseli što imam priliku ponovo posjetiti “najlipši grad na svitu” te mojoj vjernoj publici pružiti večer smijeha koji nam je svima toliko potreban. Dođite i uživajte jer Veseli i Marinko samo su večeras u Vašem gradu!” – Željko Ninčić

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 18.3. na blagajni Lore u radnom vremenu od 15-19 h ili online na croatia-tickets.com

Informacije i rezervacije na 091 972 0540 & FB Amadeus events.

Komentiraj