uvijek na mreži

Marjanova zlatna generacija osvojila turnir u Vitezu

 

Veliki uspjeh postigle su nogometašice Marjana na 2. Kolibri kupu što se igrao u Vitezu. Marjanke, igračice rođene 2002. godine i mlađe, na međunarodnom turniru, u konkurenciji deset ekipa, osvojile su prvo mjesto. Ostvarile su svih šest pobjeda s gol razlikom 14:1. U skupini su Splićanke svladale Iskru iz Bugojna, Slogu iz Uskoplja, Posavinu iz Domljevca i Viktoriju II. iz Slavonskog Broda. U polufinalu su igračice Joze Pirića i Ozrena Maršića s 2:1 svladale najbolju ekipu BiH, Sarajevo, a u finalnom dvoboju svladale su Viktoriju iz Slavonskog Broda s 2:0. Igrale su Karla Jonjić, Antonela Torlak, Anđela Rajčić, Matea Bilobrk, Lucia Domazet, Magdalena Stazić, Karla Šabašov, Antonia Mišura, Lucija Pancirov, Anja Prskalo, Lucija Radman-Livaja, Ivana Vlajčević, Petra Baričević, Nina Vučica i Ana Kraljević. Za najbolju igračicu turnira proglašena je “marjanka” Lucia Domazet.

-Ovo je bilo lijepo iskustvo, turnir je bio super organiziran, još jednom smo potvrdili odličan rad u našem klubu. U ove djevojke se isplati ulagati – kazao je Pirić. 

Inače, ova ekipa Marjana s razlogom se naziva “zlatnom generacijom”, već dvije sezone dominiraju ženskim nogometom u Dalmaciji, neporažene su u preko pedeset službenih utakmica.

Komentiraj