uvijek na mreži

Minival je hit i u 2021. godini, evo dobrih savjeta!

Kovrčava frizura je u posljednje vrijeme ponovno moderna pa se pojavljuje među top trendovima kad je riječ o frizurama koje će se nositi u 2021. godini. Opet dolazi do uspona tretmana za kosu za koji nikada nismo mislili da će ponovo ugledati svjetlo dana – minival!  Ponovno pojavljivanje ovog popularnog trenda za kosu iz 80-ih i 90-ih izazvalo je veliki interes.

To ga je, definitivno, učinilo najnovijim trendom koji treba isprobati. Stručnjaci kažu kako ovisno o vrsti kovrča, minival može trajati od tri do šest mjeseci. Naravno, što su kovrče čvršće na početku, samim tim će duže i trajati. Važno je zapamtiti da barem 48 sati nakon tretmana ne biste smjeli prati kosu. Isto tako, izbjegavajte šišanje nakon tretmana, jer to bi moglo utjecati na čvrstoću kovrča. Zato je preporučljivo ošišati se prije samog tretmana.

Kako bi vam kovrče bile što ljepše, dobro je uložiti u kvalitetne proizvode koji su posebno kreirani za takvu kosu. Minival može biti nešto što će vam olakšati život i stiliziranje kose. Čak i dodavanje samo blagih valova kosi, koja je inače u potpunosti ravna, može olakšati njeno uljepšavanje. Upravo zato stručnjaci predviđaju kako će ovaj trend još dugo vladati.

Foto: Shutterstock

Komentiraj