uvijek na mreži

Mladi igrači Split Tommyja pokazali veliko srce i svoj slobodan dan proveli kuhajući za beskućnike o kojima brine udruga Most

 

Dobrotvornu akciju kuhanja beskućnicima pod nazivom „O la la večera“ još su u prosincu 2011. godine pokrenule dvije Splićanke, a od ove godine priključili su im se mladi igrači Split Tommyja i studenti Visoke škole Aspira. Inicijativu naših mladih igrača prepoznali su studenti i zajedničkom pripremom hrane razveselili 35 splitskih beskućnika. Osim konkretne pomoći splitskim beskućnicima, svrha sudjelovanja u ovoj akciji podizanje je svijesti o vrijednostima dobrovoljnog, odnosno volonterskog rada.

Tko želi pomoći uvijek se može pridružiti ovoj akciji i prijaviti se za svoj termin preko Facebook profila O La La 366 večera. A mi, mi ćemo već sljedeći tjedan nastojati razveseliti i djecu s tjelesnim poteškoćama iz udruge „Anđeli“. Pozivamo vas da nam se priključite!

Ovim putem se zahvaljujemo tvrtci Tommy koja je osigurala sve potrebne namirnice, Visokoj školi Aspira koja je nesebično ponudila svoj kuhinjski praktikum na korištenje te mladim sportašima i studentima, junacima ove priče.

 

Komentiraj