uvijek na mreži

Mladost Ribola Kaštela ostvarila je veliku pobjedu u Mevza ligi rezultatom 3:2

Pobjedom protiv slovenskog prvaka i aktualnog osvajaca srednjoeuropske lige,Mladost Ribola Kaštela ostvarila je veliku pobjedu u Mevza ligi rezultatom 3:2(25:21;21:25;21:25,29:27,15:6).

 

Mnogo setova i utakmica ove sezone gubili su na knap,ali današnja utakmica vratila je ovoj mladoj i odlično vodjenoj ekipi sve propuste,i nakon velike pobjede protiv favorizirane Mladosti sada su osvojili jos vrijedniju i zasluženu pobjedu.

 

Trener Rančić:čestitam mojim hrabrim igračima,pokazali su izniman karakter,jer ovo je 4. utakmica u 5 dana ali pokazali smo zavidnu spremnost  i kvalitetu.Mislim da smo se odlično taktički pripremili,nismo gubili glavu,a vjerujte mogli smo uzeti i sva tri boda.Rekao sam nakon pobjede u Zagrebu da ćemo rasti i to se večeras pokazalo ,usput drago mi je vidjeti da je i zagrebačka Mladost pobjedila viceprvaka Kamnika ,te smo ukupno završili uspješan vikend protiv slovenskih ekipa koje imaju sjajne rostere i jaku reprezentaciju.Sada nastavljamo jos kvalitetnije raditi na detaljima,te ćemo pokusat uzvratit Brnu za poraz u challenge cupu.

 

Komentiraj