uvijek na mreži

MONTURA 2017: Modna poslastica na krovu Turističke palače, stižu i ELFS-i

Najpoznatiji svjetski automobilski brand Mercedes Benz zauzeo je poziciju pokrovitelja Monture, te je službeni naziv manifestacije Mercedes Benz Montura Fashion destination 2017

Idućeg vikenda, 3.i 4. lipnja i to na krovu Turističke palače na Splitskoj rivi održat će se Mercedes Benz MONTURA 2017. godine. Mercedes Benz Montura se nakon zimske izvedbe u Multimedijalnom centru, postavlja se na ‘novoj staroj’ izuzetnoj i atraktivnoj gradskoj sceni – na krovu renovirane Turističke palače na splitskoj rivi, na svoju ljetnu pozornicu, gdje će okupiti neki od uistinu najznačajanijih hrvatskih dizajnera kao i dalmatinski frizeri drugoga dana Mercedes Benz Monture – na Festivalu frizera.

Iduće subote u 20,30 sati na krovu Turističke palače na Splitskoj rivi predstaviti Modni studio Arileo, Marina design & Ruke accessorize, IDENTITY by Igor Djuga, Ana Kujundžić, Etno mot by Eleonora Tomić, Callegari – talijanska škola mode i designea, ELFS, Anamarija Asanović, Bite my stzle by Zoran Aragović, Buba bu by Gorana Milaković, Moda Stolnik, Karin design by Katarina Cvitković, Monika Sablić, Kaviy cuture, Put svile by Blaženka Benkus, Hairbook by Ivica Šuljak.

Zanimljivost je da su mnogi dizajneri svoju karijeru započeli upravo na Monturi. Tu su se prvi put javnosti predstavili Ana Kujundžić, Identity Igor Djuga, Arileo, Marina Design … Montura je uvijek otvarala vrata novim imenima te ugostila etablirana imena hrvatske modne scene, a tako će biti i ove godine. S posebnim zadovoljstvom ističemo da je najpoznatiji svjetski automobilski brand Mercedes Benz zauzeo poziciju pokrovitelja Monture, te je službeni naziv manifestacije Mercedes Benz Montura Fashion destination 2017. Time se naša modna manifestacija na korak približila svjetskim modnim scenama poput Mercedes Benz New York, Moskva ili Berlin.

Vjerujemo da će se – upravo zato – s posebnim zadovoljstvom degustirati Mercedes benz cocktail na after partyju po zavrsetku modne revije, a koji će se održati u F Terminal caffeu u sklopu Turističke palače te restaurantu Pasta factory u suterenu palače.

Komentiraj