uvijek na mreži

Moondance Festival 2021. održat će se 30. i 31.7.

Moondance Festival 2021 Ltd objavljuje headlinere za svoje 8. izdanje koje objedinjuje čak 5 događaja.  Osim dvije glavne večeri 30. i 31.7. u trogirskoj kuli Kamerlengo, ekipa iza Moondance Festivala  pripremila  je Warm Up Party, Pirate Boat Party i službeni After Party. Headlineri ovogodišnjeg izdanja  Ako je nekad i bila tajna, veza između Moondancea i Berlina je danas sve osim toga. Moondance, vodeći i nagrađivani regionalni underground techno festival, i Berlin,  glavni grad techna ,odavno se javno vole- poručuju organizatori.

Suradnja s najznačajnijom institucijom techna – Tresor klubom, započela je još 2016. kada je ekipa Moondance Festivala organizirala prvo Tresor gostovanje u Hrvatskoj povodom 25 godina kluba. Sljedeća godina donijela je Tresor na Moondance što traje do danas. Ovogodišnje izdanje donosi čak 5 berlinskih headlinera od kojih 3 predstavljaju boje Tresora. 

CYRK – live (Berlin)  //Handmade (Tresor / Same Bitches/ Berlin)  // Madalba (Tresor / Berlin)  //Pascal Hetzel (Berlin)  // The Analogue Cops – live (Tresor / Berlin)

Moondance festival je dobitnik brojnih priznanja i nagrada među kojima za najbolji domaći techno festival i najbolji butique festival. Magazin Forbes ga je proglasio za jednog od 7 festivala koji se moraju posjetiti. Savršena kombinacija prošlosti, sadašnjosti i budućnosti techna u čarobnom ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo.  

 Moondance je jedan od rijetkih europskih događaja koji je  dobio dozvolu za održavanje lani. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera Festival je reduciranom obliku uspješno održan uz pohvalu HZJZ. Optimisti smo da će prilike dopustiti najmanje ponavljanje prošlogodišnje izdanja.

Za sve informacije pratite naše objave na stranici www.moondancefest.com i FB pageu www.facebook.com/MoondanceFestival  Ograničeni broj regionalnih ulaznica za posjetitelje iz regije s proljetnim popustom od 30% na Extreme Pass za svih 5 događaja potražite od 5.4. na: https://bit.ly/3minH6z

Komentiraj