uvijek na mreži

Nakon “Ili jesmo ili nismo” kreće projekt “Za sva vrimena!”

Udruga Naš Hajduk u utorak, 13.06.2017. u 19:11 organizira premijerno predstavljanje nastavka projekta otkupa, pod nazivom – „Za sva vrimena!“ kojega će premijerno predstaviti na FESB-u vjernim članovima i donatorima u prošloj akciji.
– Želja nam je prezentirati nastavak projekta upravo onima zahvaljujući kojima je naša prva akcija „Ili jesmo ili nismo“ bila uspješna i onima zbog kojih sigurno možemo reći da jesmo – objasnio je projekt menadžer Tomislav Mikulić, naglašavajući kako ovaj događaj neće biti samo prezentacije detalja projekta, nego i prva prilika za preuzimanje vrijednih zahvala donatorima koji se uključe u projekt na licu mjesta.

Ekskluzivna zahvala je i monografija dresova Bili dres u boji koja je u četvrtak predstavljena na Poljudu, a koju će na FESB-u potpisivati bivši hajdukovci Igor Tudor i Stipe Pletikosa čiji se dresovi nalaze u monografiji.
– Prvi put imat ćemo priliku čuti i dijelove iz operete Kraljica lopte koja će biti izvedena na Poljudu 30. lipnja – najavio je Mikulić neka od iznenađenja koja očekuju sve koji dođu na FESB.

Dolazak možete prijaviti slanjem imena i prezimena na e-mail: zasvavrimena@nashajduk.hr, SMS-om na broj +385 98 123 0007 ili na Facebook stranici Udruge Naš Hajduk.

Komentiraj