uvijek na mreži

Naš Hajduk: Ne treba žuriti, bit će karata i sljedećih dana

Početak prodaje pretplata kao i brojni navijači koji su se odlučili iskoristiti priliku i uključiti u projekt mjesečnih donacija i učlaniti rezultirali su jučer redovima ispred Odjela za članstvo na Poljudu te višesatnim čekanjem, pa su navijači u poslijepodnevnim satima pozvani da svoj dolazak na Poljud odgode za danas kako bi djelatnici i volonteri stigli obraditi zahtjeve onih koji su već čekali u redovima.

– Jučerašnji dan razveselio nas je i pokazao ogroman interes naših navijača i za europsku premijeru i za projekt mjesečnih donacija. Djelatnici odjela i volonteri radili su bez prekida dok zadnjem u redu nije izdana pretplata. Lijepo je vidjeti koliko je ljudima stalo da se uključe, učlane i osiguraju svoju ulaznicu što prije, ali nema potrebe za žurbom, karata će sigurno biti i u danima koji slijede – pozvali su iz Udruge Naš Hajduk na strpljenje.

Naime, i jučer su radile sve četiri blagajne te je prema informacija iz Odjela prodano nešto manje od 1000 pretplata što je, kako nam kažu, optimalan broj koji se u jednom danu može obraditi.

Sutra, na državni praznik, Odjel neće raditi, a od jutros će svima koji dolaze biti podijeljeni brojevi kako bi se maksimalno skratilo nepotrebno čekanje i omogućilo neometani rad odjela. Oni koji uzmu redni broj, kretanje reda mogu pratiti na http://www.nashajduk.hr/redni-broj-ozc/. Odjel radi do 20:00 sati i samo oni koji do tada dođu na red moći će danas kupiti pretplatu.

– Podsjećamo, obrazac za mjesečne donacije može se popuniti on line, a sve informacije nalaze se na www.nashajduk.hr, jednako tako i učlanjivanje je moguće on line, a ulaznica za prvu europsku utakmicu će biti sigurno i u petak – poručili su iz Udruge.

Foto: hajduk.hr

Komentiraj