uvijek na mreži

NOVOOTVORENA TRGOVINA SPIRIT NUDI NAJBOLJA VINA I LIKERE HRVATSKE, ALI I SPIRIT SENDVIČE SASTAVLJENE OD SAMIH DELICIJA OVOG PODNEBLJA

U srcu Splita, u Dioklecijanovoj palači, na adresi Andrićeva 1, otvorena je trgovina tradicionalnih, hrvatskih proizvoda SPIRIT, mjesto gdje ćete pronaći veliki izbor vina, likera, maslinovog ulja, čokolada, suvenira od maslinovog drva.

  • Imamo likere iz Međimurja GOOD SPIRIT, čokolade su od zagrebačkog proizvođača VRSNA, istarska vina primjerice MEDEA, vina Slavonije (Kocijan, Markota), naravno i dalmatinska kao što je npr. Krajančić Čara – otkrili su nam. I kao što kaže reklama, to nije sve! U ovoj trgovini možete kupiti posebno za SPIRIT dizajnirane sendviče, a koliko su slasni možete vidjeti i na slikama. Reći ćemo vam samo da osim odličnog pršuta i sireva MIH sirane Pag, u nekima od njih je carpaccio od sipe ili hobotnice, dimljena sabljarka…da ne duljimo – same delicije! I interijer Spirita oduzima dah.
  •  Unutrašnjost je uglavnom kakva je i bila prije 500 godina. Toliko je stara ova konoba – kazali su nam. Uostalom, otiđite u Andrićevu 1, u SPIRIT i sami provjerite!
rpt
Komentiraj