uvijek na mreži

SCARDONA KONCERT: Tedi Spalato – Sve ću preživit

Večernja glazbena druženja s novim snimkama koncerata koje smo organizirali završila su prošloga petka. No, ne brinite, od danas vas podsjećamo na postojeće snimke održanih koncerata na YouTubeu uz koje su provod i vesela atmosfera zagarantirani. 

KONCERT: Tedi Spalato u Lisinskom

Tedi Spalato nastupio je u Lisinskome 2018. Koncert naziva “Sve ću preživit” održao se u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Scardone. Zlatan Stipišić Gibonni i Zorica Kondža, Tedijevi prijatelji, tu su večer pjevali za Zagreb, kao i orkestar Gorana Rukavine te Sanja Mlinar Marin.

Posjetitelji su te noći uživali u trosatnom nastupu koji je Tedi započeo pjesmom “Vridilo se rodit” za koju je rekao da je svojevrstan pozdrav Splita Zagrebu tu večer, a zatim je nastavio “Jednom zvizdom” i pjesmom “Nisan oženija koju san jubija”, koju inače izvodi u mjuziklu “Naša bila štorija”. Duet “Ti i ja” koji inače pjeva s Tamarom Obrovac otpjevao je sa Sanjom Mlinar Marin, koju je publika toplo pozdravila. Vedrinu je na pozornicu donijela uvijek nasmijana Zorica Kondža koja je s Tedijem otpjevala “Zar je voljeti grijeh”.

Posjetitelji su se tada prisjetili i umjetnika koji nisu više s nama, kroz pjesmu “Ne plači” odana je počast Arsenu Dediću, a pjesmom “Vidi li se šta odozgar” je Tedi pozdravio Vinka Cocu.Ovim gala humanitarnim koncertom obilježena je 51. obljetnica Hrvatske lige protiv raka. Tedi Spalato je publiku osvojio svojim prepoznatljivim glasom i načinom izvedbe te pjesmama koje nose dalmatinski šarm u sebi. Na koncertu je publika čula i mnogo novih pjesama koje se nalaze na Tedijevom novom studijskom albumu “Najlipša na svitu” koje je odlično ukomponirao sa svojim starijim pjesmama koje su odavno osvojile publiku.Zadnji gost koji se pridružio Tediju na pozornici je bio Gibonni kojeg Tedi zna od kada je bio u kolijevci. Naime, kada je imao trinaest godina Tedi je išao na glazbenu poduku kod Ljube Stipišića Delmate, Gibonnijevog oca. Gibonni i Tedi su imali odličnu zajedničku energiju na pozornici izvodivši “Oprosti”, “Sve ću preživit” i druge te na najbolji način završili ovaj humanitarni koncert!
Foto: Igor Kelčec
Komentiraj