uvijek na mreži

Otvoren preuređeni supermarket Tommy u Splitu

Trgovački lanac Tommy danas je ponovno otvorio vrata svoje prodavaonice u gradskom predjelu Mertojak u Splitu, na adresi Doverska 33. Veći, bolji i ponudom još bogatiji supermarket u kojem je radno mjesto pronašlo novih 16 djelatnika, prostire se na gotovo 400 m2. Značajno su prošireni odjeli delikatesa i svježeg voća i povrća, a novo u ponudi prodavaonice je Tommy  mesnica. Dobro poznate slastice, kruh i peciva, kupci mogu pronaći u pekarnici Bobis.

Povodom ponovnog otvorenja, uz prigodne poklone, Tommy je pripremio i posebnu pogodnost. Do srijede 5. srpnja svaka kupovina u iznosu većem od 200 kn, nagrađivat će se kuponima s kojima kupci mogu ostvariti popust od 20 do 50 kuna pri prvoj sljedećoj kupovini, a najkasnije do nedjelje, 9. srpnja.

Preuređena prodavaonica bit će otvorena od ponedjeljka do subote od 7:00 do 21:00h, te nedjeljom od 7:00 do 13:00h.

Otvorenje supermarketa željno su iščekivali i učenici osnovne škole Mertojak, koja se nalazi odmah pokraj preuređene prodavaonice. U želji da svojim vjernim malim kupcima osigura još kvalitetnije uvjete za provođenje nastave, Tommy je prigodno, povodom otvorenja, donirao 10.000 kuna za opremanje učionice za glazbenu kulturu. Od 900 učenika koji pohađaju školu u tri smjene i 39 razrednih odjeljenja, čak 100-tinjak učenika uključeno je u aktivnosti velikog školskog zbora, kojeg predvodi profesorica glazbene kulture Renata Mamić. Ova vrijedna donacija zasigurno će  doprinijeti još većem angažmanu učenika i postizanju još boljih rezultata.

Komentiraj