uvijek na mreži

Pogledajte zašto ”Pravila igre” imaju više milijuna pregleda na YouTube-u

Ovih su dana u Splitu boravili članovi grupe Pravila igre koji su se u grad pod Marjanom zaputili kako bi predstavili svoj album prvijenac nazvan ”Nebo na mojoj strani”
– Nastupali smo već dva puta u Splitu, ali ovo nam je prilika da se upoznamo sa Splićanima i da im predstavimo naš prvi album koji je izašao prije nepuna dva mjeseca – kazao nam je Goran.
Marko nam je opisao kakva je glazba na albumu koju su napisali Miro i Sonja Buljan.
– Naša glazba je pop sa primjesama rocka, a u live nastupima je obratno. Čvršće zvučimo hahaha. Na albumu imamo i dva remixa, jedan je duet s našim sugrađanima iz Velike Gorice, grupom Emanuel i remix ljetnog hita ”Na tvojim usnama” 
Zanimalo nas je dakako, na koji su način su uspjeli dobiti mogućnost da im priznati skladatelj kao što je Miro Buljan, autor brojnih hitova postane ekskluzivni skladatelj.
– Trebali bi se zahvaliti našem bubnjaru koji je sve i pokrenuo. Bio je jako uporan, nije odustao dok nije dobio mogućnost predstaviti Miru našu viziju. Bio je srećom, klik na prvu, pokrenulo se sve i cijela daljnja priča traje već dvije godine – otkrio je Denis.

Komentiraj