uvijek na mreži

POLITIČAR SE VRAĆA U SPLIT: Predstava Slavka Sobina stiže 26.siječnja!

Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar – samo su neki od političkih slogana koji će odjekivati Hrvatskom.

Zvijezda popularne serije ‘Crno-bijeli svijet’ i remakea kultnog filma ‘Leptir’ Slavko Sobin u kazališnoj komediji ‘Političar’ hrvatskoj će javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne i one ‘srednje’ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara? Ova komedija demistificirat će izbore u Lijepoj našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.

Predstava igra u dvorani Lora u subotu, 26. siječnja, s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 70 kuna, a u prodaji su na blagajni Lore (od 21. siječnja u radnom vremenu od 15 do 19 sati) te na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. Online ulaznice mogu se kupiti u sustavima croatia-tickets.com i ulaznice.hr. Rezervacija ulaznica vrši se na broj 091 528 4304 i na FB stranici Amadeus events.

Komentiraj