uvijek na mreži

Poruka navijača: Vi niste Hajduk

Trebao je to biti običan “dan u uredu”, Rudeš, simpatični gost iz Zagreba bio je označen kao momčad protiv koje će Hajduk osvojiti bodove. I stvarno je tako izgledalo nakon dvadeset minuta, na semaforu je svijetlilo 2:0, golove su postigli Lopez i Ohandza. A onda šok, od 60. minute Rudeš je počeo zabijati, okrenuo utakmicu i na kraju u 89. minuti, pogotkom Entrene došao do senzacionalne pobjede od 3:2. Pobjede, koja je izazvala potrese nezadovoljstva navijača. Već i uoči Rudeša počelo je tinjati, veliki zaostatak za Dinamom nije ono što zadovoljava strpljivu splitsku publiku. Na kraju je sve eskaliralo uzvicima “uprava odlazi, dobit ćete batine, vi niste Hajduk”. Trener Joan Carrillo ponašao se kao da se sve događa nekome drugom, barem tako se može iščitati iz njegovog odgovora na pitanje hoće li dati ostavku.
– Ne, neću napustiti ekipu. Imam više informacija od va, moj ugovor je tu, a ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima. Meni kao trener ostaje da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će pitanje biti kako ja vidim utakmicu s Rudešom. I nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili, jer nismo igrali kao momčad – kazao je Carrillo.
Španjolski trener nije dao ostavku, sudeći prema njegovim riječima nema ni namjeru… Čekaju se potezi vodstva kluba, ali i Nadzornog odbora.

Komentiraj