uvijek na mreži

Poslušajte pjesmu Marka Škugora s kojom stiže na Splitski festival

Ovih dana Marko ima zadnje pripreme vezane za Splitski festival gdje će publici uživo otpjevati svoju novu pjesmu “Ka’ dica”.
Pjesmu su napisali: glazbu Pero Kozomara, tekst “meštar o’ versi” Branko Slivar i Lući Tukić, a aranžman je složio Leo Škaro.
Podsjetimo, Marko je prvi puta nastupio na Splitskom festivalu 2013. s pjesmom “Srića moja”, a već je sljedeće godine pobijedio s pjesmom “Devet slova jedne riči” koju je izveo zajedno s Alenom Nižetićem, Dujom Cocom, klapom Čiovo i Robertom Kurbašom. Marko se uspio u kratkom periodu pozicionirati u vrh glazbene scene i redovito osvaja nagrade na svim festivalima na kojima se pojavi. Prošle godine je slavio u Šibeniku na Dalmatinskoj šansoni gdje je pobijedio s pjesmom “Samo ti si”, a na taj festival se vraća i ove godine sa Četiri tenora gdje će otpjevati pjesmu Matka Šimca “Sve je tvoje”.
Ipak, ono što sam Marko voli istaknuti kao najvažnije je njegova “tajna veza” koju ima s publikom i koja ga je zavoljela u ovih zadnjih nekoliko godina. Svi ovi ljetni nastupi jako ga vesele jer su dokaz da publika voli njegove pjesme i da su one ušle u njihove živote. Škugora kroz srpanj i kolovoz čekaju brojni nastupi, njih čak 31!

Komentiraj