uvijek na mreži

Providenca: U novom spotu “Takva sam ja” uz Mirellu i Zoricu pojavljuje se Severina, Goran Karan i Giuliano

Splitska grupa Providenca snimila je spot za pjesmu ''Takva sam ja'' čiji je autor Goran Karan, a aranžer i producent Nikša Bratoš

 

Providenca je splitska grupa koja se nakon trogodišnjeg koncertnog djelovanja odlučila predstaviti  pjesmom ”Takva sam ja” autora Gorana Karana i producenta Nikše Bratoša.

– Nakon velikog broja nastupa osjetile smo kako postoji potreba i prostor za pjesmama, kako bi rekli, ”za našu dušu” – kazala je Mirella Meić. – Zorica i ja vođene vlastitim glazbenim ukusom i reakcijama publike, kreirale smo program koji se obraća najviše ženskoj publici. Znači, dame biraju!

 

– Poželjele smo se osloboditi pritiska trendova i našom glazbom donijeti ljudima radost života – rekla je Zorica Bučić i dodala: Mirella i ja smo nastupajući u mjuziklu Naša bila štorija imale priliku opet doživjeti glazbu kao prvu ljubav.

Spot za pjesmu ‘‘Takva sam ja” je sniman u Splitu i Mariboru, a režirao ga je Matko Petrić. Uz Zoricu i Mirellu u spotu se pojavljuju Severina, Goran Karan i Giuliano.

– Prilikom gostovanja mjuzikla Naša bila štorija u Mariboru, došlo je do jedne zabavne situacije u kojoj smo Severina, Giuliano i ja, nakon što su nam Mirella i Zorica pokazale pjesmu, odlučili sudjelovati i javno se zabaviti u njihovom spotu –ispričao je Goran Karan.

–  Mirella i Zorica su posebne, imaju neku nevjerojatnu energiju. Meni je ovo preslatko – rekla je Severina.

– Ma mi smo u Štoriji svi ka familja! Mirella je ovo lito bar pet puta spremala marendu za cilu ekipu pa nisam smija ni reć da neću hahahaha – dodao je Giuliano.

Komentiraj