uvijek na mreži

Prvi novogodišnji ispit “Žutih”

Prvi ispit u 2019. godini za “Žute” bit će gostovanje kod Rogaške u dvoboju 14. kola Druge ABA lige. Momčad Vladimira Anzulovića tražit će pobjedu u toj utakmici i tako ostati u krugu onih, koji žele među prve četiri. Osim nekih manjih problema, u redovima Splita, svi igrači su na raspolaganju Anzuloviću, izostanci već duže vremena ozlijeđenih Omrčena i Gizdavčića gotovo se više i ne spominju. Na Gripama se najviše raduju povratku Jamela Morrisa, koji je osjetio parket u utakmici protiv Dynamica.
– Zdravstveno stanje u našim redovima ide na bolje, tek nas muče neke sitne ozljede. Nadam se da ćemo u dvoboju protiv Rogaške dati Morrisu veću minutažu – rekao je Anzulović. 
Svjestan je Splitov trener da treba nadoknaditi nedavni poraz protiv Dynamica na Gripama.
– Iza nas je neugodan poraz od Dynamica, u toj utakmici radili smo loše neke stvari. Idemo to pokušati ispraviti protiv Rogaške, u prvom redu skok, i ako to uspijemo i podignemo intenzitet naše igre, onda neće biti problema. Rogaška je strašno nezgodna ekipa, domaćinska, svaki naš krivi korak bit će kažnjen. Utakmice na gostovanjima u Drugoj ABA ligi, nadama se da ćemo biti pravi na teškom ispitu – rekao je Anzulović.
Komentiraj