uvijek na mreži

Pudar: Došlo je vrijeme da Hrvace prime gol

Svako kolo novi izazovi, došli smo do šeste utakmice u prvenstvu Treće hrvatske lige jug u kojoj će Split na jedno od najtežih mogućih gostovanja, u Hrvace.
– Svaka utakmica u ovoj ligi je mali derbi, nema laganog protivnika, to nije dvojbeno. Hrvace su onaj stalni stabilni trećeligaš, koji možda i ne želi u Drugu ligu premda su to ponekad i mogli. U Hrvacama, predvođene predsjednikom Stipom Doljaninom, znaju sve tajne i draži Treće lige, bit će baš užitak odigrati taj dvoboj (subota, 15.30, nap.a.) – kaže nam Splitov trener Ivan Pudar.
Rival “crvenih” ove sezone u četiri odigrane utakmice ove sezone (dvoboj 1. kola Hrvace – Neretvanac nije odigran) još nije primilo nijedan gol.
– Na vratima je odlični Antonio Guć, 21-godišnji vratar kojeg sam preporučio i ljudima iz Hajduka, a to znači da sam vidio da je kvalitetan, njegovog starijeg brata Alena sam i trenirao. Ali, to što Hrvace nisu još primili gol ništa ne znači, došlo je vrijeme da prime gol, vjerujem u naše napadače. Moj trenerski moto se zna, napadačka igra je moja orijentacija. Kažu da sam iz onih dana u Hajduku i smijenjen zbog tog mog napadačkog pristupa, a tada su napadači bili Nikola Kalinić i Ante Rukavina. Bili su tada mladi, promašivali su, ali na kraju su napravili karijere – rekao je Pudar.
Vratili smo razgovor u smjeru Hrvaca i sezone u kojoj Split želi prema Drugoj ligi.
– U Hrvacama želimo pobjedu, to nije sporno, ovaj Split u svakoj utakmici ići će na tri boda. Trebat će nam vremena za uigravanje, mi ćemo u topu biti u drugom dijelu sezone, a do tada želimo sakupiti što više bodova – zaključio je Pudar.

Komentiraj