uvijek na mreži

Pudar: Podcjenjivanja nema, ali samo nas tri boda zanimaju

Tri pobjede u nizu su iza Splita, na Park mladeži stiže dubrovački GOŠK. U dvoboju 7. kola Treće hrvatske lige jug Split je u dvoboju protiv GOŠK-a (subota, 16 sati) apsolutni favorit, Dubrovčani još uvijek ne znaju za pobjedu, tri boda su osvojili na svom terenu, a s gostovanja se vraćaju pognutih glava.
– Nema danas favorita, svatko igra nogomet. Možda sam dosadan s tom krilaticom, stalno je ponavljam, ali vjerujte mi da sam u pravu. Svako opuštanje može biti pogubno, mi želimo tri boda, igrat ćemo na pobjedu, moja momčad drugačije ni ne zna, ali ako podcijenimo rivala i sekundu onda rezultat neće biti dobar – kaže Splitov trener Ivan Pudar.
Razgovarali smo u petak ujutro, trening je baš započinjao. Smijeh i zadovoljstvo dominiraju među “crvenima”, Pudar uvijek ima načina za raspoložiti svoje igrače, ali kada podvikne vlada vojnička disciplina.
– Ne možeš drugačije – smije se Pudar.
Pozvao je na dvoboj navijače, ulaz je slobodan za majke s djecom.
– Imat će što vidjeti, mi jedino znamo igrati napadački. Ja vam ne spadam u one trenere, koji se zaklinju u napadačku igru, pa onda jednom prijeđu centar. Mi ćemo jurišati, igrati atraktivno i takvim ritmom pokušati pobijediti – zaključio je Pudar.
Komentiraj