uvijek na mreži

RECEPT: Naučite pripremati koktel MOLOKINI prema recepturi chefa Massimiliana Sperlija

U novom restoranu i baru Hoku Falkesteiner Hotela & Spa Jesolo pripremaju se posebni kokteli

Fina pješčana plaža, nježni zvuk valova, osunčana koža i hladno piće – ovo je definitivno najbolja strana odmora! U novom restoranu i baru Hoku (na havajskom ”zvijezda u usponu”) prestižnog Falkensteiner Hotela & Spa Jesolo, uživajte u uzbudljivoj à la carte fuziji chefa Massimiliana Sperlija i koktelima bar menadžera Maura Isidora. Otkrivamo vam magiju tiki koktela Molokini. Živjeli!

Molokini

Sastojci:

5 cl bijelog ruma

4 cl Passoa likera

3 cl pirea od breskve

3 cl pirea od marakuje

2 cl soka limete

Soda

Priprema:

Sve sastojke miksajte u blenderu, a za potpuni dojam poslužite u tiki čaši za koktele.

Komentiraj