uvijek na mreži

Skelin: Uvijek smo favoriti na Gripama

 

Split će u sklopu 13. kola Druge ABA lige u srijedu od 18 sati ugostiti slovensku Rogašku. Ivica Skelin, trener “žutih”, najavio je utakmicu.
– Rogaška je dobro izbalansirana momčad, ima devet podjednakih igrača, nebitno je tko im je na terenu. Visoki igrači su dosta pokretljivi, vanjski se znaju spustiti leđima prema košu, igrati blizu koša. Očekujem igru s puno intenziteta, a od moje momčadi korak naprijed u ubrzanju igre. U momčadi će vjerojatno biti Bruno Šundov, neke probleme imaju Najev i Jukić, pa ću jednog od njih odmoriti. Mi smo uvijek favoriti kad igramo na svom parketu, u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Trenutno smo u Drugoj ABA ligi na učinku 5:7, bilo bi realno da smo na 6:6. Ne treba zaboraviti da smo dobar dio sezone bili bez Matea Kedže, a u utakmici protiv Cibone vidjelo se koliko nam znači – kazao je Skelin.
Filip Najev je briljirao u nedjeljnoj utakmici protiv Cibone, odigrao najbolje minute sezone.
– Dosta ljudi mi je to reklo. Ha, volio bih nastaviti tako i protiv Rogaške. Sada ih bolje poznajemo, gostovanje kod Rogaške bilo nam je prvo u Drugoj ABA ligi, tada nismo poznavali protivnike. Riječ je o solidnoj momčadi, koja ima glavu i rep. Naš cilj se zna, a to su domaće pobjede, to je minimum. Do sada smo pokazali da se sa svima možemo nositi, ali moramo biti maksimalno fokusirani – rekao je Najev.

Komentiraj