uvijek na mreži

”Složna obitelj” novi je splitski lutkarski mjuzikl

Splitska “Produkcija Z” predvođena skladateljem i producentom Ivom Lesićem predstavila je novi lutkarski mjuzikl za djecu “Složna obitelj”.

U čak 15. mjuziklu koju potpisuje “Produkcija Z” djeci je obitelj, označena kao osnovna i najvažnija cjelina njihovog odrastanja, sazrijevanja i života.

“Obitelj je ishodište ljubavi, brige, dobrote i zajedništva. U “Složnoj obitelji” dolazi u iskušenja pojavom čarobnjaka Zlika, ali u konačnici sloga pobijeđuje sve nedaće”, kaže Ivo Lesić.

Priča o mami, tati, Kreši i Tihani predstavljena je kroz 15 simpatičnih songova, među kojima je završni, “Obitelj meni je sve” glavna poanta priče.

Skladatelj Ivo Lesić četvrti je put zaredom kompletni autor glazbe, priče i produkcije, Luči Vidanović bila je zadužena za scenografiju i lutke, dok su svoje glasove priči podarili Brankica Jovanovski, Ivo Lesić jr, Filip Lesić i Hajdi Lesić. Mjuzikl je snimljen u Splitu ove godine te iz svog matičnog grada kreće u vrtiće i osnovne škole gdje će biti prikazivan tijekom školske godine. A ovog tjedna je izveden već i u Zagrebu.

Produkcija Z vodeće je dječje kazalište u Hrvatskoj po broju izvedbi predstava već petu godinu zaredom. U tom razdoblju Croatia Records objavila je nekolicinu mjuzikla na nosaču zvuka među kojima su “Prometna priča”, “Lijepo putovanje Lijepom našom”, “Dobro se dobrim vraća”, “Pravi prijatelj” i druge.

Album “Složna obitelj” dostupan je u prodavaonicama i web shopu Croatia Recordsa i svim drugim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, no i na iTunes, Amazonu i Deezeru.

Komentiraj