uvijek na mreži

Split Tommy večeras na Gripama protiv Broda 035

Danas, u 20h, na Gripe dolazi MNK Brod 035. Ekipa je to koju godinama kroz prvu ligu vodi trener, zaljubljenik u futsal i mecena kluba Ivica Ćorluka. Poznavatelji brodskog futsala kažu da je upravo Ivica Ćorluka zaslužan za solidne rezultate i što je ekipu pretvorio u pravu klapu koja futsal igra s osmijehom na licu.

Sjećamo se prošle sezone kada su nas jedino Brođani, u regularnom dijelu sezone na Gripama, pobijedili i to poprilično uvjerljivo. Ostali su u istom sastavu i opreza nikad dosta.

  • Riječ je vrlo dobroj ekipi koja će doći u Split sa željom da se predstavi u najboljem svjetlu. Međutim, mi samo moramo igrati svoju igru i pobjeda neće doći u pitanje – izjavio je rođeni Brođanin, igrač Split Tommyja, Antonio Sekulić. Antonio je svojedobno nastupao za MNK Brod 035, te je kao igrač Broda bio juniorski viceprvak Hrvatske.

Naši momci su naravno spremni za otvaranje sezone na Gripama. Prva utakmica u Zagrebu je prošlost. Bodovi su upisani, iako igrom nismo pokazali ono najbolje što imamo u sebi. Ipak, treba uzeti u obzir činjenicu kako nije bilo dovoljno vremena za uigravanje obzirom na obveze naših igrača u reprezentaciji.

Veseli nas što će se iz utakmice u utakmicu vidjeti napredak jer se na treninzima itekako kvalitetno radi kako bi što prije dostigli željenu formu!

Komentiraj