uvijek na mreži

Striperi u gradu pod Marjanom

Ricky je striper slovenske skupine Total knockout koja je u gradu pod Marjanom gostovala više puta i svojim erotskim plesom svaki put oduševila Splićanke. Kako nam je pojasnio već više od deset godina šestorica zgodnih muškaraca bavi se erotskim plesom i tematskim predstavama bez imalo vulgarnosti, a plesni šou kojeg izvode na djevojačkim večerima, rođendanima, ali i u klubovima sastoji se od plesa, skidanja, pažljivo odabrane koreografije i kostimografije, te na kraju fotografiranja sa obožavateljicama.

  • Počeli smo iz zafrkancije, željeli smo napraviti neku drugačiju vrstu zabave, a danas je to vrlo ozbiljan posao kojeg radimo na europskom nivou – rekao nam je Ricky

Na vašim predstavama gotovo da nema muškaraca?

  • Kad bi muškarci bili pametni, došli bi na naše performanse u velikom broju. Naime, nakon našeg erotskog plesa, uvijek ostaje brdo napaljenih djevojaka i žena koje će na kraju večeri ostati same, a mi ne možemo sve to ”odraditi” – poručio je Ricky pripadnicima jačeg spola.

Nakon našeg erotskog plesa, uvijek ostaje brdo napaljenih djevojaka i žena koje će na kraju večeri ostati same, a mi ne možemo sve to ”odraditi”

Sigurno ste u deset godina imali mnogo anegdota? Koja prva pada napamet?

  • Pamtimo jednu djevojačku večer u kojoj nas je prije samog izlaska na scenu dočekalo jedanaest djevojaka u toplesu. Ne znam kako smo uspjeli odraditi do kraja profesionalno naš show hahahaha.

Vrištanje je na vašim performansima obvezno. Tko u tome prednjači, dvadesetogodišnjakinje ili one iznad četrdeset godina?

  • Ma nema pravila, ali želim svim ženama poručiti da nas to njihovo vrištanje dodatno napaljuje da u svom plesu budemo što bolji.

Sigurno je bilo nemoralnih ponuda?

  • Toga ima gotovo svaki drugi put. Nude nam svašta. Bolje da ne pričam. Ma, to smo prihvatili kao sastavni dio ovoga i moramo se nositi s tim – kroz smijeh će Ricky.

Na kraju vas želim pitati kako na taj vaš posao reagiraju vaše djevojke ili žene?

  • Naviknule su se. Na koncu, svi smo svoje ljepše polovice upoznale prije ovog posla tako da su odmah znale što ih čeka s nama hahaha.
Komentiraj