uvijek na mreži

Supermodel Nevena Dujmović odradila jedinstvenu kampanju u 20-godišnjoj karijeri

Punta Skala, 22. studenog 2021. – Ronila je s morskim psima u Mexicu, jahala deve u Maroku, skijala na Matterhornu, vozila se na snježnoj vuči s haskijima u švedskom Areu…, a premda su sve destinacije koje je posjetila predivne na svoj način, supermodel Nevena Dujmović na vrh svojih ‘the’ trenutaka za pamćenje stavlja i jedan nedaleko od rodnog grada – uživanje u Falkensteiner resortu Punta Skala. Iako je zbog karijere supermodela, koju već 20-ak godina uspješno gradi, često na putovanjima, dolazak u rodni Zadar uvijek voli iskoristiti za odmor, opuštanje i uživanje na svoj način. 

”Falkensteiner resort Punta Skala predivan je resort na top lokaciji sa stvarno puno sadržaja. Kako sam sportskog duha, posebno mi se svidio Fortis Club u kojem bih mogla provesti tri dana u komadu, a da ne izađem! Bowling u mom gradu, vrhunski opremljen gym i jedan od boljih sushija koje sam probala, pa što mi više treba?!”, kaže Nevena.

Nedavno je u Falkensteiner Punta Skala resortu snimila i kampanju koja je ovog puta bila različita od drugih, jer joj je partner bio suprug Saša Prižmić.

”Snimanje s ekipom koja zna što želi i zna to odraditi nikad nije problem. Svi na vrhunskoj razini, atmosfera odlična. Još je bolje kad ti je partner na snimanju – partner! Muž je sve odradio kao profesionalac, super smo se zabavljali. Dojam nam je pokvarilo jedino to što smo između scena, u pauzama, morali juriti doma i voditi našeg ljubimca zeku kod veterinara”, priča Nevena koja je živjela u New Yorku, Tokiju, Londonu, Parizu i Milanu te snimala na svim krajevima svijeta. Odraditi posao kod kuće ima, priznaje, posebnu čar. 

Naročito kad kasnije ‘zaronite’ u SPA zonu u Falkensteiner Hotelu&Spa Iadera, gdje ćete na više od 6.000 kvadrata pronaći apsolutno sve što vam je potrebno za relaksaciju i postizanje ravnoteže uma, duha i tijela. Bazeni, između kojih i Infinity, iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kornate; turski hammam; Svijet sauna, brojni wellness tretmani… savršena su pozivnica za potpuno opuštanje. Aktivan odmor Nevenin je ‘recept’ na putovanjima.

”Jedno od najdražih mojih putovanja bilo je u prekrasni Butan, državicu podno Himalaje, gdje sam snimala editorijal za jedan časopis. Oduševili su me predivna, netaknuta priroda i susretljivi ljudi koji cijene ono što imaju i ne pate za onim što im fali, što ih čini jako sretnima i zadovoljnima bez obzira na ne baš pretjerano razvijenu ekonomiju. Tamo su me podučili i svom nacionalnom sportu – streličarstvu”, kaže Nevena, koja voli sve sportove, pa tako i podržava koncept Falkensteiner resorta Punta Skala za one koji vole aktivni odmor te koji za svoje goste organizira nogometnu, tenisku i plivačku akademiju, potom triatlon i teniski kamp s ATP legendama te niz sportskih aktivnosti poput padela, odbojke na pijesku i nordijskog hodanja. Tu je, dakako, i Neveni omiljen Fortis Club s prostranom fitness zonom, satovima joge, e-gaming zonom i kuglanjem. Kad gost poželi upoznati okolicu, tu su brojne planinarske staze Velebita i Nacionalnog parka Paklenica, nakon kojeg slijedi  – a što drugo nego – opuštanje u jednoj od najvećih SPA zona u Hrvatskoj. Idealno za savršen zimski odmor!

”Bezbroj je destinacija koje sam posjetila i o kojima bi mogla pričati danima. Svaka je predivna na svoj način, zato želim putovati još i više, a to želim poručiti i ljudima – putujte! Zadar i Falkensteiner resort Punta Skala savršene su destinacije”, poručuje Nevena.

Komentiraj