uvijek na mreži

Sutivan dobio polivalentnu dvoranu, a počinje i uređenje sportskog centra ”Bunta”

Mještani će imati sve uvjete za aktivan sportski život

Jučer je u Sutivanu na otoku Braču svečano otvorena preuređena sportska dvorana Sokolana koja će svakako obogatiti život mještana.

  • Dvorana je u parteru opremljena posebnim troslojnim sportskim parketom te spravama i opremom za razne sportove poput malog nogometa, košarke, stolnog tenisa, badmintona i dr. Do ljeta će se dvorana popuniti još nekim sportskim sadržajima što će je učiniti pravim sportskim centrom koji je Sutivanu odavno trebao – kazao nam je Petar Anibalović, voditelj komunalnih poslova.


Predsjednik Općinskog vijeća Bartul Lukšić kazao nam je kako su dvoranu opremili strunjačama za razne vrste treninga, švedskim ljestvama i zaštitnom mrežom te dodao:
– Stvoreni su svi preduvjeti da dvoranu koristite vrtić, škola i sva ostala djeca u Sutivanu, isto tako naravno i odrasli.
Ovo je veliki benefit za Sutivan, poglavito u podizanju zimskog društvenog života u našem malom mjestu – zaključio je Lukšić.

Do kraja ljeta planira se urediti teretana i postaviti stijena za slobodno penjanje, ali razvoju preduvjeta za sportske aktivnosti tu nije kraj.

Počeli smo s preuređenjem nogometnog igrališta, postavit će se nova podloga,
natkrit će se postojeći zogove za balote šatorom koji prekriva sva 4 zoga na preko 600 kvadrata i riješiti cjelokupnu infrastrukturu sportskog centra „Bunta“ – zadovoljan je načelnik Ranko Blažević jer su konačno riješeni imovinsko-pravni odnosi zbog kojih se do sada nije moglo pristupiti preuređenju sportskog centra.

Komentiraj