uvijek na mreži

Svi na Gripe, stiže Cedevita

Na Gripe u 2. kolu HT Premijer lige stiže Cedevita  danas u 17.30 sati Niz je popratnih događaja pripremljeno za dvoboj protiv Cedevite. Najviše emocija sigurno će biti u trenutku kada “Žuti” budu pozdravljali svog Dina Rađu, koji je nedavno primljen u košarkašku Kuću slavnih, gosti su i vaterpolisti Jadrana, koji su se plasirali u Ligu prvaka, a zanimljivo će biti u natjecanju za “Zlatni koš” koji nekome iz publike može donijeti tisuću čevapčića i sto litara piva. Naravno, košarka će biti u prvom planu.
– Znamo tko nam dolazi u goste, nebitno u kojem su sastavu. U njihovom drugom sastavu ima igrača koji su okusili Euroligu i ABA ligu. U odnosu na sastavljanje ekipe oni su cjenovno u rangu Zadra i Cibone. Podatak da bi njihov Amerikanac koji ima minimalnu minutažu u našoj ekipi bi bio najskuplji igrač, poziva nas na oprez. Da ne spominjem Katića, Bošnjaka i Ćorića… Ne pobjeđuje uvijek skuplja momčad, nego ona koja ostavi srce na parketu – rekao je Splitov trener Vladimir Anzulović.
Mate Kalajžić će, kao i uvijek, biti onaj od kojeg se očekuje da ostavi srce na parketu.
– Ekipa je spremna. Pozivamo sve navijače da nas dođu podržati u što većem broju, mi ćemo pružiti sve što možemo – kazao je Kalajžić.

Komentiraj