uvijek na mreži

Tisuću djece na Danima športa grada Splita

Foto: Ivica Čavka

Tisuću djece tijekom subote posjetilo je “Dane športa grada Splita”

Osmijeh i užitak, subota je na manifestaciji “Dani športa grada Splita” što je organizira Javna ustanova Športski objekti, protekla iznad očekivanja. Od najranijih sati djeca su u pratnji roditelja pohrlila prema sportskom centru Gripe, bazenima Poljud, Parku mladeži, teniskim terenima na Firulama. Svatko se okušao u nekom od 32 ponuđena sporta.

– Završetkom prvog dana manifestacije “Dani športa grada Splita” iznimno smo zadovoljni posjećenošću sportskih objekata od strane djece i roditelja. Naglasili bi da su djeca bila zainteresirana i za manje “popularne” sportove. Kroz Ustanovu Športski objekti tijekom subote, prema procjenama naših volontera i trenera, koji su dali izniman doprinos uspjehu manifestacije, prošlo jegotov tisuću djece, koji su se okušali u raznim sportovima. Očekujemo da će i nedjelja biti posjećena, vrata naših dvorana, bazena i borilišta bit će otvorena od 8 do 17 sati tako da svi koji su bili spriječeni tijekom subote mogu doći i upoznati se sa sportovima koje Split nudi – kazala je Edita Grubišić, voditeljica projekta “Dani športa grada Splita”.

Posebnu pozornost i divljenje plijenio je zid u SC Gripe “Splitski sportaši za Vukovar” na kojem su izloženi predmeti koje su splitski klubovi i sportaši poklonili gradu heroju.

Komentiraj