uvijek na mreži

Tjedan Bračkih pupoljaka 2017.

Dragi prijatelji,
polako nam se približavaju dani darivanja, a mi i ove godine, već tradicionalno, pripremamo raznorazne aktivnosti u Tjednu Bračkih pupoljaka.
Kao i dosad uz mnoštvo kreativnih radionica, malonogometnog turnira ˝4 kafića˝ u Supetru i završnog, sad već možemo s ponosom reći, četvrtog po redu humanitarnog božićnog sajma u Sutivanu, pozivamo i vas, sve ljude dobre volje, da se uključite u okviru svojih mogućnosti u realizaciji i ispunjenju cilja ove prekrasne božićne priče.

 

Sve bitne informacije o samim događanjima i načini kako se priključiti ovom humanitarnom projektu i učiniti ga još većim bit će oglašene na ovoj stranici. Svi vaši prijedlozi i donacije su dobrodošli u cilju prikupljanja financijskih sredstava za našu djecu s posebnim potrebama udruge Brački pupoljci.
Napominjemo da čitav organizacijski tim kao i uvijek do sada ovo radi isključivo volonterski i sva financijska sredstva donatori uplaćuju direktno na račun udruge uz naznaku ˝Tjedan Bračkih pupoljaka˝, a svi radovi sa radionica i donirani predmeti se prodaju na božićnom sajmu i prikupljena sredstva po završetku također budu uplaćena na račun udruge.
Doći ćemo u svako mjesto i školu s radionicama udruge Svijet kao cvijet, za ljubitelje sporta tu je naš Mate Mladina, a u Sutivanu vas očekuje božićni sajam i to po prvi puta u zatvorenom prostoru.

Komentiraj