uvijek na mreži

U Srbiji priveden poznati učitelj glume, učenice ga optužile za silovanje

Glumica Ornela Vištica je na svom Facebook profilu objavila poruku u kojoj je opisala neugodnu situaciju u kojoj se nalazi njena majka. Iz napisanog je jasno da je glumica prilično potresena zbog situacije te je napisala da je od svog rodnog grada dobila šamar.

– Večeras dobivam pljusku iz mog rodnog grada. I boli. Toliko toga sam ostavila dolje, toliko toga….Toliko toga za taj grad! Moja majka živi još uvijek u Mostaru, na devetom katu već 40 godina, večeras me zove uzrujana, šalje mi dokumente da su četiri predstavnika kućnog savjeta sročili takvo nepismeno, našvrljano pismo u kojem se doslovno pod svojevrsnom prijetnjom ucjenjuje moja majka i susjeda koja zajedno s mojom majkom živi u zgradi više od 40 godina (osim ratnih godina), dok još pojedini predstavnici stanara nikad nisu zakoračili u zgradu na vrhu Avenije.

Za neke sitne, bijedne novce traži se od moje majke plaćanje sanacije terase na kojoj moja majka drži pet lončanica cvijeća. Pišu da će joj zapečatiti pet lončanica. Tako je plaše, zastrašuju…iznuđuju…Četiri frajera. I da mora do točno određenog sata uplatiti novac. Sram Vas bilo. Udarajući na moju majku udarate u moju najbolniju točku.

https://www.facebook.com/ornela.vistica.3

Komentiraj