uvijek na mreži

U SUBOTU NA GRIPAMA I GOST IZNENAĐENJA

 

Svega nekoliko dana dijeli nas od koncerta godine na Gripama.
Bit će to večer koja će obojiti naše živote najiskrenijim emocijama jer za ove mlade dame život nikad nije siv!
 
Mia i njezine prijateljice, Domenica i Đana Smajo, pokazat će nam svojim izvedbama što je istinsko uživanje u poslu kojim se bave.
 
Uz Miju, samom koncertu vjerojatno se najviše raduje upravo Domenica
 
Na svom kratkom glazbenom putu susrela sam se s puno predivnih ljudi, neke od njih s ponosom mogu zvati prijateljima… Mia je definitivno jedna od njih! Svaki njen uspjeh me veseli jednako kao da je moj. Znam koliko su svi uložili truda na ovom projektu, zato sam joj zahvalna što sam i ovog puta dio njene priče i koncerta kojeg smo svi dugo čekali u Splitu. S nestrpljenjem čekam 20.10. i naravno, vidimo se!
 
UZ Domenicu i Đanu, Miji će se na pozornici pridružiti još jedna posebna dama čiji je planetarni uspjeh obilježio glazbenu povijest Hrvatske a u svojoj karijeri i sama je napunila sve najveće dvorane u Hrvatskoj ali ostavimo njezino ime kao iznenađenje.
 
Mija, Domenica i Đana pozivaju Vas da u subotu 20.10.2018. godine s početkom u 19 sati zajedno s njima podignete Gripe na noge pozitivnim vibracijama i odličnim izvedbama koje nikog neće ostaviti ravnodušnog.
 
Svoje ulaznice po cijeni od 50 kn možete nabaviti u  Bakra – Steak & Pizza Baru, svaki dan od 12 do 22 sata ili online na www.croatia-tickets.com, a na sam dan koncerta (subota, 20.10.2018.) ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe od 10 do 19 sati.
 
Požurite  po svoj primjerak jer broj ulaznica je ograničen!
Komentiraj