uvijek na mreži

Ulaznice za dvoboj Hrvatska – Srbija u Splitu davno su rasprodane

 
Istek je 2017. godine, zbrajaju se sportski dojmovi, ali već na početku 2018. godine čeka nas veliki događaj. U Hrvatskoj, u Splitu, Poreču, Varaždinu i Zagrebu, od 12. do 28. siječnja igra se prvenstvu Europe u rukometu. Nema dvojbi da će to biti pravi spektakl, a otvaranje prvenstva nudi pravu poslasticu. U skupini A, koja se igra u splitskoj Spaladium Areni Hrvatska će 12. siječnja u 20.30 sati igrati protiv Srbije. Dva dana kasnije izabranicima Lina Červara rival će biti Island, a 16. siječnja naši završavaju igranje u grupnoj fazi utakmicom protiv Švedske. Skupina B igrat će u Poreču, skupina C u Zagrebu, skupina D u Varaždinu, potom slijedi igranje po grupama u Zagrebu i Varaždinu i finalni vikend u zagrebačkoj Areni. A 11 tisuća ulaznica za dvoboj Hrvatske i Srbije već davno je rasprodan, za tim dragocjenim papirićem vlada prava pomama. Na crnom tržištu ulaznica za utakmicu Hrvatska – Srbija već se prodaje po cijeni od preko dvije tisuće kuna.
Červarove trupe u Split na posljednju fazu priprema stižu 1. siječnja, a 5. siječnja odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore.
– Igrat ćemo rukomet, nećemo se tući. Fokusirat ćemo se na našu igru, u Splitu nas čekaju tri teške utakmice i ako želimo do kraja morat ćemo pokoriti cijelu Europu – rekao je Červar, izbornik s kojim je hrvatski rukomet napravio najveće uspjehe u povijesti.
Komentiraj