uvijek na mreži

VIDEO: Antonio Perina i “Croatia Records”predstavljaju novi singl Crven ruž

Dvadesetogodišnji Šibenčanin najmlađi je hrvatski kantautor i multiinstrumentalist

Antonio Perina ( 20 ) najmlađi je hrvatski kantautor i multiinstrumentalist. Glazbenu naobrazbu stekao je u srednjoj glazbenoj školi “Ivana Lukačića” u Šibeniku na saxofonu kao glavnom instrumentu. Paralelno uči svirati gitaru i klavir. Javno nastupa čak od svoje devete godine izvodeći program na sva tri instrumenta.
Piše vlastite pjesme, a osim glazbe i teksta radi i vlastite aranžmane. Nedavno je predstavljao Hrvatsku na internacionalnom Imagine festivalu sa kojeg se vratio pun novih ideja i pozitivne energije. Između desetak bandova različitog glazbenog izričaja iz svih krajeva svijeta, Antonio je imao zapažen nastup uz akustičnu gitaru.
Nakon dva singla također u suradnji sa izdavačkom kućom “Croatia Records”, Antonio predstavlja novi singl, “Crven ruž”.


Antonio je za pjesmu “Crven ruž” pozvao na suradnju vrhunske glazbenike. Bubnjeve je tako svirao Dylan Wissing ( Alicia Keys, John Legend, Drake, Eminem…), bas gitaru Marko Reljanović ( Gibonni band), Dejan Kuzmanoski na klavijaturama, prateće vokale pjeva Teo Brajčić (Gibonni band), a Tomislav Mrduljaš kao glazbeni producent oblikovao je konačan zvuk. Pjesma je i snimana u studiju Tomislava Mrduljaša u Splitu te “Triple Colossal” studiju u New Yorku.
Spot je sniman u Zagrebu i Tisnom pod redateljskom palicom Željka Petreša. U ovom dinamičnom, pozitivno pomaknutom spotu uz Antonia, pojavljuje se niz mističnih likova te poznata hrvatska fotografkinja Dora Šarić u glavnoj ulozi. Očito da se dobro snalazi i ispred i iza objektiva.

Komentiraj